DÜNYA ŞAMPİYONLARININ OKULU

YÜKSELİŞ EĞİTİM KURUMLARI 2006 yılından beri Eğitim-Öğretim hizmeti vermektedir. Akademik , sportif , sanatsal yönden öğrencilerini çok yönlü geliştirmeye çalışan okulumuz , 2015-2016 ´ da İSF DÜNYA LİSELER ARASI HENTBOL ŞAMPİYONASINDA DÜNYA BİRİNCİSİ olmuştur. Aynı yıl HENTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU elde ettik. 2016 yılında Türkiye Spor Ödülleri Törenin de ´Yılın En Başarılı Okulu´ ödülünü aldık. Son 6 yıldır üst üste Hentbol Takımımız Antalya Şampiyonu olarak Türkiye Finallerinde Antalya´yı temsil etmiştir. Kız voleybol takımımız son 4 yıldır Antalya Şampiyonu olarak Türkiye Finallerinde Antalya´yı temsil etmiştir. Bunun yanında güreş, satranç , cimnastik gibi alanlarda birincilikler elde etmiştir.

Akademik anlamda son 5 yılda Liseye Geçiş Sınavlarında 20 öğrencimiz Türkiye Birincisi olmuştur. Üniversiteye giriş sınavlarında üstün başarılara imza attık .

Ana sınıfından üniversiteye kadar tam gün eğitimle öğrencilerini farklı kılmak için dev bir kadroyla ve ferah kampüsüyle hizmetinizdeyiz.