Müdürün Mesajı

GÜVENLİ, FERAH BİR KAMPÜS

Yükseliş Eğitim Kurumları, ferah bir alanda kurulmuş, alt yapısını tamamlamış, mükemmel tesislere sahiptir. Öğrencilerimizi ders dışında rahatlatacak geniş bir bahçeye, sportif faliyetler için gerekli kapalı spor salonuna, sosyal ve kültürel faliyetler için gerekli olan kültür salonuna sahip güvenli ve nezih bir okuluz. Bu yönden de, okulumuz kurulduğu alan ve altyapı olarak Türkiye´nin en iyi fiziki şartlarına sahip okulları arasındadır.

EĞİTİMDE LİDER KİMLİK

Yükseliş Eğitim Kurunları olarak 13. yılı geride bırakıyoruz. Akademik, sportif ve sanatsal başarılarla eğitindeki lider kimliğimiz marka haline gelmiştir. Yükseliş Eğitim Kurumları olarak temel amacımız; toplumu yükseltmek, kendini ifade eden bireyler yetiştirmek, ülkemizin geleceğini bilimsel ve manevi yönden şekillendirecek ve ülkemizi muassır medeniyetler çizgisine ulaştıracak nesiller yetiştirmektir. Bizler öğrencilerimizi her türlü menfaatlerden uzak bir anlayışla arzulanan davranışlarla hayata hazırlıyoruz.

AKADEMİK GELİŞİMİMİZ

Yükseliş Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi akademik anlamda geliştirmek için, teknolojiyi ve projeleri kullanmaktadır. Mevcut eğitim sisteminin bize yüklediği görev ve sorumlulukla asla yetinmiyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi gelişimini sağlamak adına sürekli sistem üreten bir kurumuz. Başarılarımızı kalıcı ve kurumsal hale getirdik. Akademik anlamda kazanılan başarılar, okul-aile-öğrenci birlikteliğinin ve iş birliğinin neticesidir.

ÇOK YÖNLÜ GELİŞİM

Yükseliş Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizi sadece akademik değil, diğer yönlerden de geliştirmek arzusundayız. sportif ve sanatsal alanda elde ettiğimiz ulusal ve uluslararası başarılar bizleri mutlu etmiştir. Öğrencilerimizin, sportif ve sanatsal gelişimleri hafta içi ve hafta sonu yapılan kurslarla sağlanmaktadır. Hedefimiz, her insanın içinde saklı bulunan üstün yönünü keşfetmektir. Bu hedefe yönelik olarak, farklı spor dallarında, farklı sanatsal ve kültürel alanlarda etkinliklere yer vermekteyiz.

VİZYONER YÖNETİM, GÜÇLÜ KURUM

Yükseliş Eğitim Kurumları, kollektif bir anlayışla güçlü kurum kimliği kazanmıştır. Okulumuzdaki yöneticiler, öğretmenler, görevli personeller, okul aile birliği ve ailelerimiz vizyonel yönetimin bir parçasıdır. Herkesi paydaş yapabilen, eğitimdeki gelişmeleri yakından takip edebilen, yürüttüğümüz görevin bir insan olduğunu bilen bir ekibiz. Tüm bu paydaşlık okulumuzu güçlü bir kurum haline getirmiştir.

OLMAZSA OLMAZIMIZ YABANCI DİL

Misyonumuzun bir parçası da yabancı dil gelişimimizdir. Öğrencilerimizi global dünyaya hazırlamak, onlara farklı diller öğretmek zorundayız. dünyayala kucaklaşabilen nesiller yetiştirme arzusundayız. Yabancı dil derslerimizde yerli ve yabancı öğretmenlerin yanında teknolojiyi kullanarak, yabancı dil derslerinde başka ülkelerdeki okullarla görüntülü bağlantı kurarak öğrencilerimizi geliştiriyoruz. Yükselişli olmak birkaç yabancı dile birden sahip olmak demektir”.v