LYS ´YE YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ DAMGASI | 12.07.2017

LYS ´YE YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ DAMGASI

YÜKSELİŞ’TEN ÜNİVERSİTEYE

Milyonlarca gencin heyecanla beklediği üniversite sınavının ikinci ayağı  LYS açıklandı. Eğitime yaptığı katkılarla lokomotif kurumların başında gelen Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi başarı geleneğini sürdürdü. Yıl içinde uyguladığı yoğun programın meyvelerini toplayan okulun tüm öğrencileri başarılarıyla göz kamaştırdı.

İlk binde bir , ilk on binde dört  ve ilk elli binde on iki öğrencisi bulunan Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi , ilçemizin ve ilimizin gururu olmaya devam etti.

‘’ Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Kurucularından Bekir KUMBUL : ’’Öğrencilerimizin LYS ‘de elde ettiği sonuçlar büyük ses getirdi. Öğretmen , öğrenci ve veli işbirliği ile güzel sonuçlara imza attık. Biz hedeflerimize her zaman ulaştık. Hedeflere ulaşmamızın temelinde ise güçlü kurumsal yapımız özverili kadromuz etkili oldu. Bugün gururluyuz.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ÇALIK ise :’’ Amacımız Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda bireyler yetiştiren , örnek gösterilen ve tercih edilen öncü bir kurum olmaktır.

Çocuklarımızın başarısından da anlaşılacağı üzere hedefimize ulaşmış görünüyoruz. Bu okul , gelecek adına daha pek çok başarıya imza atacaktır. Buna inancımız tamdır. Bizimle olan herkese teşekkürlerimi sunar , öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim.

Bizler , eğitim sevdalılarıyız. İşimiz eğitim. Bunu en iyi şekilde yapmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. 2006 ‘ da çıktığımız yolda hedefimiz hep zirveydi. Şükür ki bunu ilk yılımızda başardık. Bugün bakıyorum yine her zaman olduğu gibi zirvedeyiz. Bu kolay bir iş değil. Veli , öğretmen , öğrenci herkes var gücüyle çalışıyor. Çalışmalı da. Başarıyı yakalamak kadar sürdürmek de önemli. İlçemize , ilimize , güzel ülkemize faydalı gençler yetiştirmek , geleceğe yön verecek kişilere katkı sağlamak gurur vericidir. Ben kurumda çalışan her öğretmenimle gurur duyuyorum. İnşallah bizim bu başarımız önümüzdeki yıl üniversite sınavına hazırlanacak öğrencilerimize örnek olacaktır. Onlarla daha büyük başarılar yakalayacağız. Yarınlara da emin adımlarla yürüyoruz.

Bu maratonda emeği geçen idarecilerimi , öğretmenlerimİ öte yandan  gece gündüz bu işin çilesini çeken öğrencilerimi ve velilerimi kutluyorum.

‘’ diyerek alınan sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini tamamladı.