MEDYADA YÜKSELİŞ: YÜKSELİŞ’LİDEN BİR HİKAYE NETİCESİ YARDIM ELİ PROJESİ | 15.02.2017

MEDYADA YÜKSELİŞ: YÜKSELİŞ’LİDEN BİR HİKAYE NETİCESİ YARDIM ELİ PROJESİ

Serik Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları Öğrencileri yardım elini bu kez yürüme engelli vatandaşlara çevirdi. Yükseliş Kurumu Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık önderliğinde gerçekleşen yardımlar, veli ve öğretmen destekleriyle daha da güçlendi.

Yükseliş Öğrencileri 4. sınıfların okudukları bir hikayenin kahramanından etkilenip yardıma muhtaç kişileri belirleyip onların ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvadı. Okulun öğrenci ve velilerin yapmış olduğu duyarlılık ve katılım ihtiyaç sahiplerinin yüzünü fazlasıyla güldürdü. Böylelikle Yükseliş’li öğrencilerin değerlik eğitimi hazninde “ Yardımseverlik” teması gerçekleştirildi.

Yükseliş Koleji Yönetim ve Öğrencilerinin bu çalışmaları ilçede takdirle karşılanırken diğer okul ve kurumlarına da örnek olması bekleniyor. Yükseliş Yönetimi; İnşallah ilerleyen günlerde bir çok yardımsever ilçede bu tür insanlara yardımı olacaktır. Projemiz kapsamında desteklerini esirgemeyen ve bizi takip edecek herkese kurum olarak çok teşekkür ederiz, dediler.

ALİ MUTAF

MEDYADA YÜKSELİŞ: YÜKSELİŞ’LİDEN BİR HİKAYE NETİCESİ YARDIM ELİ PROJESİ