Türkiye Kupasına Ramak Kala, Şampiyonluğa Doğru Emin Adımlarla İlerleyen Akdeniz Yükseliş Hentbol Takımı Bugün Rize’de | 15.01.2016

Türkiye Kupasına Ramak Kala,  Şampiyonluğa Doğru  Emin Adımlarla İlerleyen Akdeniz Yükseliş Hentbol Takımı Bugün Rize’de

Akdeniz Yükseliş Hentbol takımı geçen yıl Türkiye 4.sü olduğundan grup maçlarına katılmamıştı. Bu yıl ilk olarak yarı finalde,  ilk olarak  Aksaray ilinde yapılan 8 ilin  takımlarının katıldığı Liseler Arası Gençler Hentbol Turnuvası birinci olmuştu. Yükseliş Anadolu Lisesi Hentbol Takımı bugün Rize’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.

Akdeniz Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ÇALIK; Şampiyonluğa ramak kala bugün Rize de yapılacak maçta vizemizi alarak 2016 Mart ayında  Fransa’da  yapılacak olan ISF Liseler Dünya Şampiyonası’nda Okulumuzu, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Dünya şampiyonasında kürsüye çıkıp Türkiye’ye madalya getirmek istiyoruz. Fransa en büyük hayalimiz. Bunu başararak okulumuzu ve ilçemizi ve ülkemizi sevince boğmak istiyoruz. 10 Sporcumuz ile Milli takımda yer almaktayız. Özverili ve disiplinli çalışmaları ile bugüne gelen Hentbol takımı sporcularımız ile gurur duyuyorum. Bizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımız Mert Esen, Musa Esen, Yağız Yurdakul, Özgenç Yurdakul, Alper Aydın, Hüseyin Bereket, Murat Sekmen, Samet Kanberoğlu, Sadık Tahtalı, Gürkan Soğukpınar ve Doğukan Karatay ve Hentbol Takımları antrenörü Hakan Gündüz, Müdür Yardımcımız Sayın N.Haluk Dökmez’e, başarılar diliyorum.

Yolunuz açık olsun” dedi.