Yükseliş Öğrencileri Trafik Dersinde | 07.12.2015

Yükseliş Öğrencileri Trafik Dersinde

İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği´nde görevli polis memurları tarafından Yükseliş öğrencilerine ‘Trafikte Bilinçlenme’ dersi verdi.Sinevizyon eşliğinde verilen eğitimde, emniyet kemerinin önemi, trafik işaretleri, motosiklet kullanımı ve uyulması gereken trafik kuralları ile alınabilecek önlemlerle trafiğin nasıl güvenli hale getirileceği anlatıldı.

Yükseliş Anadolu Lisesi Müdürü Halil Topçuoğlu  verilen trafik eğitiminin faydası hakkında yaptığı açıklamada “ Yaralanmalı ve ölümlü Kazaların birçoğu sürücü hatası kaynaklı olduğunu, trafik eğitiminin  her yaşta şart olduğunu, Her sene birkaç kez verilen eğitimin çok faydalı olduğunu, bu eğitim ile öğrencilerimize İşaretleri ve kuralları anlattık, inanıyorum ki gelecekte bu derslerin faydalarını göreceğiz “ dedi.

Yükseliş Öğrencileri Trafik Dersinde