YÜKSELİŞTEN MAKEDONYA ÇIKARTMASI | 14.05.2016

YÜKSELİŞTEN MAKEDONYA ÇIKARTMASI

Akdeniz Yükseliş Koleji  halk oyunları ve müzik festivali kapsamında Makedonya ‘ya gezi düzenledi.Festivalde her ülke kendi yöresine ait kıyafetlerle halk oyunlarını sergiledi.

Öğretmen öğrenci ve velilerin katıldığı gezide İstanbul, Üsküp. Manastır Ohrid gibi şehirler gezildi.Üsküp’te tarihi mekanlar,Manastır ‘da ise Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim gördüğü Manastır Askeri İdadisi ziyaret edildi.Göl kenarında  bulunan Ohrid ‘te ise öğrenciler alışveriş yaparak keyifli zaman geçirdiler. Doğal güzellilkleri ile dikkat çeken bölge herkesin beğenisini topladı.Akdeniz Yükseliş Koleji  Türkiye ‘yi bu güzel organizasyonda gururla temsil etti.Yine Yükseliş Koleji , müzik öğretmenlerinin yardımlarıyla hazırlanan koro da festivalde şarkıları ve enstrümanlarıyla izleyenlere güzel anlar yaşattı.Festivalin sonunda Akdeniz Yükseliş Kolejıne katılımlarından dolayı  festival komitesi  tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

YÜKSELİŞTEN MAKEDONYA ÇIKARTMASI