Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Minderde de Türkiye Şampiyonluğuna koşuyor. | 22.02.2016

Eğitim – Öğretimde ve ulusal etkinliklerdeki başarıları ile gündemden düşmeyen Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi, Futbol ’da Serik Şampiyonluğu, Voleybol ’da Kızlar Antalya Şampiyonluğu, PTS derecelerimiz ardından güreş’ te de gruplarda aldığı derecelerle ilçemize yeni bir heyecan getirdi.

Okul Müdürü Halil Topçuoğlu yaptığı açıklama’ da “Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğünün okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Güreş Turnuvasında Nevşehir’deki grup maçlarında Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Demir’in Grekoromen stilde 96 kg’da üçüncü olup, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandığını belirten Topçuoğlu . Aynı turnuva’ da Malatya’ da düzenlenen grup maçlarında öğrencimiz Kürşat MERT serbest stil 74 kg’da ikinci olmuştur. İzmir’ de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Yükseliş Koleji ailesi olarak Türkiye Finallerinde Serik ilçesini ve okulumuzu temsil edecek olan Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılar dileriz” dedi.