Şampiyonlar İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dilek Hayyar ‘ı ziyaret etti. | 01.02.2016

Şampiyonlar İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dilek Hayyar ‘ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdür  Vekili Dilek Hayyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram İkiz başkanlığında ki heyete gerek eğitime, gerekse spora yaptığı katkıları dolayısıyla teşekkür etti ve  şükranlarını sundu.

Okul Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık: Okul olarak amacımız gençleri özellikle spor faaliyetleri alanında çalışmalar yaptırarak onları olumsuz davranışlardan kaçınmalarını sağlamaktır. Tâbiki bu faaliyetler sadece sportif alanda değil, sosyal ve kültürel alanda da yaptırılarak onların eğitimleri açısından çok önemli sonuçlar vereceği kanaatindeyim diyen Çalık 5 yıldır dur durak bilmeden çalışmaların devam ettiğini istikrarlı ve disiplinli çalışma sonunda Türkiye şampiyonu olduklarını   ve  budan sonraki sürecin Dünya şampiyonluğu olduğunu 11 – 19  Mart 2016 tarihinde Fransa Paris’te yapılacak olan Liseler arası Dünya Şampiyonasına katılacaklarını belirtirken,  Anadolu Lisesi Bayan Voleybol takımının Antalya şampiyonu olduğunu söyledi. Güreş ve Futbol Takımının başarılarından Teog ve İlbap daki sonuçlarından  bahsederken, Yükseliş Eğitim Kurumlarının Serik´ten Türkiye´nin Avrupa´ya açılan penceresi olmasını sağlayacağız ve çalışmalarımızı kararlı bir şekilde sürdüreceğiz, diyerek Bu faaliyetlerimiz de kurumumuza yakışan özeni göstererek, Ülkemizi, İlimizi, İlçemizi Avrupa´ da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz sözünü hatırlatarak. “ Biz verdiğimiz her sözde durduk ve durmadan yolumuza devam etme kararındayız. Ay Yıldızlı Türk Bayrağını göndere çektirip İstiklal Marşı’ nı tüm Dünya’ya dinleteceğiz “ dedi.

HAYYAR: Madalyalı şampiyon sporcuları  tebrik ederek, sporcunun yetiştirilmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık’a, Okul Yönetimine, Antrenörlere ve her türlü desteği esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz    olmak üzere tüm yetkililere ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, “Şampiyon Öğrencileri ” her konuda destekleneceği sözünü veren İl Milli Eğitim Müdür  Vekili Dilek : “Kendilerinin Türk Sporunun hizmetinde olduğunu,  fırsat buldukça kendisinin de spor yaptığını ifade etti.

Şampiyonlar İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dilek Hayyar ‘ı ziyaret etti.