Serik, Akdeniz Yükseliş Koleji İlkokul, Ortaokul ve Liselere Bursluluk ve Ödüllü Sınav Yaptı. | 20.02.2016

Serik, Akdeniz Yükseliş Koleji İlkokul, Ortaokul ve Liselere Bursluluk ve Ödüllü  Sınav Yaptı.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, Serik’te eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini deneme sınavında bir araya getirdi. ´Eğitim Bursu Ödüllü´ deneme sınavı, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Yaklaşık 1500 öğrencinin başvuru yaptığı sınav, Akdeniz Yükseliş Koleji kampüslerinde gerçekleştirildi. Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken veliler de bahçede heyecanlı anlar yaşadı. Sınav sorularının cevap anahtarları, kurumun resmi internet sitelerinde sınav bitiminden itibaren duyuruldu. Sonuçlar ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ÇALIK, “Amaçlarının kaliteli eğitimi Serik için daha da artırmak olduğunu, her yıl öğrenci sayılarının arttığını, ilçe geneli deneme sınavlarıyla öğrencilerin özgüven kazanmalarına katkı sağladıklarını, aynı zamanda Serik’teki her öğrenciye kurumlarının kapısını açtıklarını ifade etti. Çalık, “10 yıldır Serik halkımızın güveniyle büyümeye devam ediyoruz. Eğitimde başarıyı ödüllendirmek önceliklerimiz arasındadır.  Birçok öğrencimizi başarıya ulaştırdık, hedefi yüksek olanların tercihi olmaya devam ediyoruz. Her yıl şubat aylarında yaptığımız sınavlarla öğrenci kayıtlarına başlıyoruz, sınırlı kontenjanımız var Yükseliş ailesinde yer almak istiyorsanız acele edin diyerek, sınavlarımıza katılan bütün öğrencilere ve ailelerine, okulumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.