YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ SERİK İLÇE EMNİYETTE | 15.12.2016

YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ SERİK İLÇE EMNİYETTE

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polislerimiz için Yükseliş Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Serik İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Okul müdürümüz Halil Topçuoğlu; Son günlerde yaşanan üzücü terör eylemlerine karşı, okul olarak her zaman polisimizin yanında olduklarını ve bu saldırıları şiddetle kınadıklarını belirtti
Serik İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan; Kendisinin de terörle mücadele alanında pek çok yerde görev aldığını, terörle mücadelenin ne kadar zorlu ve sancılı bir süreç olduğunu bildiğini, arkadaşlarının kaybından dolayı duyduğu derin acıyı dile getirdi. Ve bu dönemi halkımızla birlik beraberlik içinde kenetlenerek aşacağımızı söyledi.
Son olarak Yükseliş Anadolu Lisesi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ SERİK İLÇE EMNİYETTE