YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ | 29.06.2017

YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ

Serik Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi 2016-2017 mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı.

Boğazkent Deniz Yıldızı Restaurant ta muhteşem bir mezuniyet törenine sahne oldu. Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi 5. Mezunlarını verdi. Yükseliş Anadolu Lisesi mezuniyet töreni 18.45’te düzenlenen yemekle başladı. Karşılama ve yemek merasimi esnasında Büyükşehir Belediyesi Bando takımı misafirlere konser verdi. Birbirinden güzel parçaları arka arkaya çalan bando takımı misafirlerden büyük alkış aldı.

Yemeğin ardından resmi program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program Okul Müdürü Halil TOPÇUOĞLU ’ nun konuşmasıyla devam etti. TOPÇUOĞLU : ‘Sevgili öğrenciler ,siz bizim geleceğimizsiniz. Karşımda duran değerli topluluk bana ülkem , bayrağım inancım adına müthiş bir güven veriyor. Biliyorum ki sizler Türk adını her daim yükselteceksiniz. Eksik olanı tamamlayacak, zorda olan her kişiye yardım elini uzatacaksınız. Ve bunu yaparken de sadece insani duygularla hareket edeceksiniz. Ben hayat yolunda hepinize başarılar diliyorum.’ diyerek mezun olan öğrencileri kutladı.

Okul Müdürünün konuşmasında sonra geleneksel bayrak devir teslim töreni gerçekleşti. 12. Sınıf Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerine bayrak ve flamayı teslim ettiler.

Sınıf öğretmenleri eşliğinde sahneye çıkan mezun öğrencilere öğretmenleri tarafından geçici mezuniyet belgeleri verildi. Okul derecesi yapan öğrenciler  açıklandı , velileri ile birlikte sahneye alındı.

Okul 3. ‘süne hediyesini Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ÇALIK hediyeleri verildi. Okul 2. ‘sine hediyesi İlçe Milli eğitim Müdürü ;İkram EKİZ tarafından , okul 1. ‘sine hediyesi Belediye Başkanı Prof.Dr. Ramazan ÇALIK tarafından verildi.

Okul birincisi Sacide AKSOY yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çaktı. Okul birinci yaptığı konuşmada ailesine ve öğretmenlerine hep yanında oldukları için teşekkür etti. Her zaman faydalı ve güzel işlere imza atacağının sözünü verdi. Ardından 12. Sınıf öğrencilerinden Güngör KUZU bağlamasıyla misafirlere kısa bir konser verdi.

Programa mezun öğrenciler hakkında yapılan slayt gösterisi ile devam edildi. Bu gösteriyi halk eğitim merkezi halk oyunları gösterisi izledi. Ekip misafirlere keyifli dakikalar yaşattı. Programın devamında sahneye çağrılan öğretmenlere emeklerinden dolayı Müdür Halil TOPÇUOĞLU teşekkür etti. Program öğrencilerin coşkulu kep atması ve havai fişek gösterisi ile devam etti. Ardından yapılan konserle gece sona erdi.

YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ