Müdürün Mesajı

ÖZEL AKDENİZ YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ

Özel  Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi çıktığı eğitim öğretim yolunda büyük bir marka.

“Kaliteyi” ilke edinen Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi branşının en iyi öğretmenlerini bünyesine toplayarak öğrenci gelişimine lise düzeyinde yapılabilecek en büyük katkının peşinde. Donanımlı derslikleri ; Fizik, Kimya ,Biyoloji  laboratuvarları ,kapalı spor salonu ,tenis kortu ile yaparak- yaşayarak ilkesini uygulamaya çalışmaktadır. Turizmin  başkenti  Antalya’mızın Serik ilçesinde, yabancı dilin önemini bilerek öğrencilerine İngilizce ve Almanca öğretmektedir. 9.sınıftan itibaren tüm gençlerimize aydınlık bir gelecek hazırlama hedefinde olan

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi, iki milyon gencin hayallerine kavuşmak için ter döktüğü üniversite sınavları için yoğun bir program uygulamakta; önceki yıllarda yakalanan başarıyı bir adım daha öteye götürmek adına öğrenci, öğretmen, veli  ilişkilerini önemseyip bütüncül bir eğitim yapısı oluşturarak öğrencilerini yarınlara hazırlamakta ve bu yüzden TEOG sınavında başarı elde etmiş pek çok öğrencinin tercihi durumda.

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi girişimleri ve geliştirdiği projeleri ile ABD,Almanya,Macaristan,Slovokyo, Malto gibi ülkelerde gitmiştir. Buradaki gerek öğrencilerimizin dil gelişiminin yanında ufuklarının gelişmesi ve sınırların kalktığı dünyada uzak dünyalardaki yaşıtlarını, dostlarını tanımasıdır.

Okulumuz ,spordaki başarılarıyla da dikkat çekmektedir. Yüksek kalitedeki eğitim-öğretim faaliyetleri içerisinde spor’da gören Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi voleybol,hentbol,futbol,güreş,golf gibi takım sporları ve bireysel sporlarda kürsünün ilk basamağını kendine hedef olarak seçmiştir.Milli takım düzeyindeki öğrencileriyle ilçemizi,ilimizi gururla temsil etmektedir.2016 Dünya Liseler arası Hentbol  Şampiyonası’na katılmak ve Fransa’da şampiyon olmayı istemekteyiz.

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz yenilikçi; akılcı, ilkeli, kaliteli ve sorumlu yaklaşımlarımızla sadece bölgemizde değil, Türkiye’de adımızı duyurmak; potansiyeli yüksek bu ilçede her gencin başarılı olabileceği bilinciyle vatanını, milletini bayrağını,inancını bilen,koruyan kollayan,bir adam sonrasını düşürebilen hayata sıkıca tutunan,kültürlü gençler yetiştirme arzusundayız.

BİZ “EĞİTİMİN YÜKSELİŞ’E GEÇTİĞİ YERİZ…