AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ ANAOKULU ÇOCUKLARINA NOSTALJİ | 23.12.2016

AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ ANAOKULU ÇOCUKLARINA NOSTALJİ

Serik Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları 3-4 yaş arası anaokulu grubunda Minik kelebekler sınıfı öğretmenleri Ummahan Fural’ın rehberliğinde her hafta aile etkinlikleri ile öğrencilerle buluşuyor. Her hafta bir öğrencinin ailesiyle yapılan etkinliklerde yaparak yaşayarak öğrenip, öğrendiklerini gerçek hayata transfer ediyorlar.
Bu hafta içi yapılan ‘ kültürümüzü tanıyoruz ’ adlı etkinlik çerçevesinde öğrenci-veli ve öğretmen işbirliği ile keyifli anlar yaşandı. Geçmişi çocuklarımıza yaşatmayı, kültürel değerlerimize sahip çıkmayı, gelenek ve göreneklerimizi hedef alan bu günümüzde çocuklar gözlemenin nasıl yapıldığını yöresel kıyafetlerle gözleyerek öğretmenlerinin de rehberliğinde kendileri de yapmayı öğrendiler.Çocuklar ince motor kaslarının gelişmesi için ekmek tahtası üzerinde merdane ile hamur açmayı öğrendiler. Veliler ise gözleme yaparak öğrencilerimizin etkinliğine destek verdiler.

AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ ANAOKULU ÇOCUKLARINA NOSTALJİ