TEOG SINAVINDA YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDIK | 09.01.2017

TEOG SINAVINDA YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDIK

Serik Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları olarak  geçtiğimiz günlerde açıklanan 1. TEOG sınav sonuçların da yine Türkiye birincisi çıkardık. Öğrencimiz Ali Sabutay Püseli tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Yükseliş Koleji öğrencileri böylece kitlesel başarıda TEOG’ta da başarılarını taçlandırdı. Okulumuz öğrencileri 120 soruluk TEOG sınavında 15 öğrenci, 115 ve üzeri net yaparak Serik’e ve Antalya’ya dereceler kazandı.
Başarıyı, disiplini, azimli ve planlı olmaya bağlayan Okul  Müdürümüz Savaş Sargın” Bu sonuçları yakalamak için hazırlık maratonuna bu yıl 21 Ağustos’ ta başladık. O gün bugün yaz sıcaklarına rağmen bütün öğretmenlerimizle dur durak bilmeden 8. Sınıf öğrencilerine her hafta yapılan deneme sınavları, deneme sınavlarındaki eksiklerine göre onları hafta içi ve sonu etütlerimizle TEOG sınavına hazırladık ve başarılı kıldık. Okul dışı saatlerde ise koç öğretmenlerin direktifleri ile öğrencilerin motivasyonunu arttırdık. Bu da bize bu başarıları getirdi” dedi.
Başarının mimarlarından olan  Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Necmettin Çalık‘‘ Başarılı olmanın yolu, hedefi yüksek tutarak Yükseliş ’ten geçiyor. 30 yıllık eğitim tecrübelerimizle Serik e birçok İl birincilik leri, Türkiye dereceleri, Türkiye şampiyonlukları, Dünya şampiyonluğu getirerek çıtayı her geçen yıl daha da yükseltiyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz için. Bu sınavda da Türkiye birincisi olan Ali Sabutay Püseli‘ ye ve bizlere yüksek net ortalamalarıyla bu başarıları tattıran diğer öğrencilerimize, velilerimize ve güçlü eğitim kadroma teşekkür ediyorum, bu başarıların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

TEOG SINAVINDA YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDIK