YEŞİL BAYRAK YÜKSELİŞTE | 10.05.2016

YEŞİL BAYRAK YÜKSELİŞTE

Akdeniz Yükseliş Koleji sürdürülebilir çevre kapsamında çevrenin korunması ve erken yaşta çevre bilinci oluşturulmasını öngören ‘’EKO-OKULLAR PROGRAMI’’ kapsamında 3 yıldır olduğu gibi 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış olduğu çalışmalarla okulun çevreye duyarlı olduğunu gösteren bir EKO ETİKET olan ‘’YEŞİL BAYRAK’’ ödülünü almaya 3. kez hak kazandı.

Konuyla ilgili okul müdürü Savaş Sargın: ‘’ Yeşil bayrak uluslar arası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir EKO ETİKET’tir. Yapılan incelemeler sonucunda programın her adımını başarı ile uygulayan okullara verilmektedir. Okulumuz sürdürdüğü çalışmalarla uluslar arası alanda geçerliliği olan bu bayrağı 3. Kez almayı hak etmiştir.Bu ödülü almamızda  katkı sağlayan tüm öğrencilerimize ve görevli öğretmenlerime teşekkür ederim.’’diyerek düşüncelerini dile getirdi.

YEŞİL BAYRAK YÜKSELİŞTE