Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Fransada yapılacak olan Dünya Şampiyonluğuna koşuyor . | 21.01.2016

Kuruluşundan bu yana hem eğitim de hem de takım sporlarında Antalya’nın en önemli markalarından biri haline gelen Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları elde ettiği başarıyla spor ve eğitim camiasının gündemine oturdu. Bu başarıların mimarı olan, eğitime ve spora yaptığı yatırımlarıyla Antalya’ya gururu yaşatan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Necmettin ÇALIK

Ödül töreninin ardından verdiği demeçte; “2006 yılında kurduğumuz eğitim kurumlarının On yıllık serüveni belli bir sistemi, hedefi ve misyonu kapsamıştır. Koyduğumuz hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rize’de düzenlenen Türkiye şampiyonasında namağlup olarak kupaya uzandık. Yükseliş, artık hedefini hentbol de dünya şampiyonluğuna çevirmiştir.  Mart ayında Fransa da olacağız. Spora ve eğitime desteğimiz bundan sonra da sürecektir. Okullarımızda takım sporlarının alt yapısı kurulmuştur. Öğrencilerimizi hem eğitimin hem de sporun içinde tutmak temel hedeflerimizden biridir. Bu amaçlar bizim başarımızın temel taşı olmuştur. Elde ettiğimiz şampiyonluğu Antalya’mıza ve serik ilçemize   hediye ediyorum daha büyük şampiyonlukların sözünü de şimdiden veriyorum”