YÜKSELİŞ ÖĞRENCİLERİ DİSCOVERY PARK’DA | 02.12.2015

YÜKSELİŞ ÖĞRENCİLERİ DİSCOVERY PARK’DA

Akdeniz Yükseliş Koleji  öğrencileri, hayvanlar alemini yerinde incelemek amacıyla Discovery Park’ı ziyaret etti.Park alanını büyük bir merak ve ilgi ile gezen çocuklar, öğretmenlerine hayvanlar âlemi ile ilgili çeşitli sorular yöneltti. Bu bağlamda öğretmenler ve park görevlileri çocukların sorularını yanıtladı.

Bu gezideki amaçlarının öğrencilere doğal yaşamı yerinde göstermek, sevdirmek, doğayı ve dünyayı korumaları gerektiği hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek olduğunu ifade eden Akdeniz Yükseliş Koleji Müdür Yardımcısı Ayşe Taşar  “Çocuklarımız yaşayarak anlamak ve öğrenmek amacıyla, hayvanları yerinde incelediler.

Şu anda yeryüzünde yaşayan onlarca hayvan türünü büyük bir merakla, canlı olarak gördüler. Ayrıca, yüzyıllar önce yeryüzünde yaşamış olan dinozor ve familyasını da çeşitli figürler yoluyla görmüş oldular. Hepsi hayvanlardan çok etkilendi ve isimlerini tek tek sordu. Biz de aynı şekilde çocuklarımızı tek tek bilgilendirdik. Bazı çizgi film karakterlerini buradaki hayvanlarla eşleştirdiler. Çocuklarımız için çok eğitici ve öğretici bir gezi oldu. Doğal yaşam ve onun korunmasını çocuklarımıza yerinde öğrettik. Çocuklarımızın mutluluğu ve merakı görülmeye değerdi. Bu alanı Manavgat’a kazandıran Discovery Antalya Park’a teşekkür ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte eğitim gezilerimize başladık ve devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YÜKSELİŞ ÖĞRENCİLERİ DİSCOVERY PARK’DA